Európai Online Állásbörze

Tisztelt Munkaadó! 

 

Az EURES Magyarország hálózat „Új Karrier Magyarországon – New Career In Hungary” Európai Online Állásbörzét (EOJD) szervez 2017. november 22-én 10.00 és 16.00 óra között.

 

Az idei esemény fókuszában elsõsorban az IT, gyártás, gyógyszer- és vegyipar, valamint a szolgáltatások, Szolgáltató Központok (SSC-k) és a call centerek területén kínált betölthetõ álláshelyek állnak, de egyéb ágazatokból is szívesen látjuk a hazai vállalatok regisztrációját és részvételét.

 

Az online esemény a www.europeanjobdays.eu/en/newcareerinhungary weboldalon keresztül zajlik, melynek keretében a munkaadók és a munkavállalók határokon átívelõ módon találhatják meg egymást. Az esemény remek lehetõséget biztosít cégbemutatkozásra, a munkáltatói márka és a szabad pozíciók, karrierlehetõségek népszerûsítésére, a potenciális jelöltek elõválogatására és interjúztatására is. Az online börze sokat segíthet abban, hogy képzett, gyakorlattal és idegennyelv-tudással rendelkezõ munkavállalókat találjanak, valamint a korábbinál nagyobb körben, az európai munkaerõpiacon is megszólíthassanak potenciális jelölteket.

 

A részvételhez csupán regisztrálniuk kell a www.europeanjobdays.eu weboldalon kiállítóként a november 22-i „NEW CAREER IN HUNGARY” eseményhez. Ezt követõen feltölthetik cégbemutatójukat, a megpályázható állásajánlataikat, de lehetõség van videó vagy prezentáció online sugárzására is,. Az állásbörze ideje alatt az érdeklõdõ jelentkezõkkel ütemezett videochates interjúkat is folytathatnak. A kiállító cégek nyilvános profiljai és feltöltött állásajánlatai az esemény után is elérhetõek maradnak az EOJD weboldalán.

 

Az online börzén való részvétel minden regisztrált vállalat számára teljesen költségmentes.

 

A „Új Karrier Magyarországon – New Career In Hungary” Európai Online Állásbörzével (EOJD) kapcsolatban további információt és szakmai segítséget, tanácsokat nyújtanak Önöknek:

 

Nagy Anita - EURES-tanácsadó
E-mail: nagy.anita@gyor.gov.hu
Telefon: +36 (96) 795-887

 

Farkas László - EURES-tanácsadó
E-mail:  laszlo.farkas2@ngm.gov.hu
Telefon: +36 (1) 896 3409
Mobil: +36 (30) 829 0186

 

Bízunk benne, hogy mielõbb köszönthetjük regisztrált kiállítóink között és az Európai Online Állásbörze rendezvényünk segítségével könnyedén eljutnak leendõ munkatársaikhoz.

 

„Új Karrier Magyarországon – New Career In Hungary” Európai Online Állásbörze:
www.europeanjobdays.eu/en/newcareerinhungary

 

Üdvözlettel:

EURES Magyarország


2017-11-14

Tovább csökkent a munkanélküliség Magyarországon.

2017-10-26

Ambiciózus, bölcs és lojális kollégák, akiknek az élethelyzete minden eddiginél koncentráltabb munkavégzésre ad lehetõséget. HR tanácsadó segítségével gyûjtöttük össze a legfontosabb szempontokat, hogy milyen elõnyökkel járhat az ötvenes nõk foglalkoztatása.

2017-09-28

Vissza nem térítendõ támogatást igényelhetnek a 18-30 év közötti pályázók