2019-06-03 - Csaj Biznisz Nap Nagykanizsán - 2019.június 11.

A Kanizsai Foglalkoztatási Paktum harmadik foglalkoztatási rendezvénye 2019. június 11-én 8:00 órától kerül megrendezésre a Medgyaszay Házban.

A harmadik alkalomra olyan nõket várnak, akik az önfoglalkoztatás útján terveznek elindulni vagy vállalkozásuk eredményességét növelnék. A rendezvényt június 11-én tartják a Medgyaszay Házban, ahol ismert elõadók adnak tanácsokat, tippeket, mitõl és hogyan lehet sikeres egy vállalkozás. Az érdeklõdõk pedig minitréningen, valamint kerekasztal-beszélgetésen is részt vehetnek. Az ingyenes rendezvény a Kanizsai Foglalkoztatási Paktum keretében valósul meg, melynek július 1-jén induló második etapjában pedig további bértámogatást kaphatnak a programban résztvevõk. A napról részletes információk a Csaj Biznisz Kanizsa közösségi oldalán találhatók.

– A paktumnak alapvetõen az a célja, hogy különbözõ munkaerõpiaci szolgáltatásokkal, illetve bértámogatással próbáljuk meg visszahelyezni a munkaerõpiacra azokat a célcsoportokat, amelyeknek tagja nyilván beleillenek ebbe a kategóriába, és ennek keretében pedig az önfoglalkoztatóvá válás az, ami adja a fókuszát ezeknek a rendezvényeknek. A helyi termelõkre, mesterségekre és a városban már mûködõ vállalkozásokra épít tulajdonképpen, ami azt jelenti, hogy ezen a napon is lesznek itt mesteremberek, helyi termelõk, akik már a piacon vannak, és akik nyilván bemutatkoznak. Akik jól csinálják azt, amit csinálnak, akiktõl érdemes tanulni, és akikhez a nap folyamán oda lehet menni, meg lehet velük ismerkedni és beszélgetni lehet velük. Hogy megkapják azt az utolsó löketet esetleg az érdeklõdõk, akik még arra várnak, hogy el merjenek indulni egyáltalán a vállalkozóvá válás útján – mondta Héhl Gina projektmenedzser.

Forrás: kanizsaujsag.hu